AGRO RODEO
LT /EN /RU
Reklaminis skydelis
Reklaminis skydelis
Remiami projektai:
Reklaminis skydelis
nuo 2015 m.

Pašariniai

Pašariniai miežiai supirkimų punktuose* perkami atsižvelgiant į šiuos reikalavimus:

  • Baltymų kiekis ne mažiau kaip 9%;
  • Bendras priemaišų kiekis ne daugiau kaip 35%;
  • Grūdinių priemaišų kiekis ne daugiau kaip 30%**;
  • Šiukšlinių priemaišų kiekis ne daugiau kaip 5%***.

*Į uostą tiekiamų miežių kokybiniai reikalavimai turi atitikti LST 3 lentelėje pateiktus miežių kokybės rodiklius. Detalesnės informacijos teirautis regiono vadybininko.

**Tarp jų: sudygusių miežių ne daugiau kaip 5%, fuzariozės pažeistų miežių ne daugiau kaip 1%, kitų varpinių javų grūdų ne daugiau kaip 15%, džiovinant pažeistų miežių ne daugiau kaip 7%.

** Tarp jų: sugedusių grūdų ne daugiau kaip 1%, kensksmingų augalų sėklų ne daugiau kaip 0,1%, skalsių ne daugiau kaip 0,05%, kibiojo lipiko ne daugiau kaip 0,1%; kūlėtų miežių ne daugiau kaip 0,05%.

 

PASTABOS:

1) Užkrėtimai aruodiniais kenkėjais neleidžiami;

2) Pristatytų grūdų užskaitomas svoris perskaičiuojamas pagal bazinius rodiklius: drėgmė ne daugiau kaip 14%; šiukšlinės priemaišos ne daugiau kaip 1%.

3) Visi kiti rodikliai, nepaminėti prie Pašarinių miežių supirkimo, turi atitikti LST miežių II klasės reikalavimus.

More...

Salykliniai

Salykliniai miežiai supirkimų punktuose* perkami atsižvelgiant į šiuos reikalavimus:

  • Drėgnis ne daugiau kaip 14%;
  • Dygimo galia ne mažiau kaip 95%;
  • Baltymai ne daugiau kaip 11,5%;
  • Stambūs grūdai ne mažiau kaip 91%;
  • Smulkūs grūdai ne daugiau kaip 2%;
  • Grūdinės priemaišos ne daugiau kaip 2%;
  • Šiukšlinės priemaišos ne daugiau kaip 1%;

*Į uostą tiekiamų Salyklinių miežių kokybiniai reikalavimai turi atitikti ĮST 3 lentelėje pateiktus Salyklinių miežių kokybės rodiklius. Detalesnės informacijos teirautis regiono vadybininko.

 

PASTABOS:

1) Užkrėtimai aruodiniais kenkėjais neleidžiami;

2) Pristatytų grūdų užskaitomas svoris perskaičiuojamas pagal bazinius rodiklius: drėgmė ne daugiau kaip 14%; šiukšlinės priemaišos ne daugiau kaip 1%;

3) Visi kiti rodikliai, nepaminėti prie Salyklinių miežių supirkimo, turi atitikti ĮST Salyklinių miežių 1 lentelės kokybinius reikalavimus.

 

More...