Privatumo politika

Mes, UAB „AGRORODEO“, Konstitucijos pr. 21C, LT-08130 Vilnius, Lietuva, el. pašto adresas info@agrorodeo.lt, esame Jūsų asmens duomenų valdytojas.

Rinkdami ir tvarkydami Jūsų asmens duomenis visada siekiame užtikrinti šių duomenų saugumą ir tinkamą valdymą. Raginame perskaityti šią privatumo politiką, nes joje pateikta Jums naudinga informacija apie tai, kokius duomenis renkame, kaip šiuos duomenis naudojame, ir kas turi prieigą prie šių duomenų, taip pat informacija apie Jūsų teises.

 

KOKIUS DUOMENIS RENKAME IR KAIP JUOS NAUDOJAME

 

Svetainės lankomumo duomenys

Mes nuolat tobuliname interneto svetainę ir siekiame, kad naudotis mūsų svetaine būtų kuo paprasčiau ir patogiau. Todėl turime žinoti, kokia informacija labiausiai domina mūsų svetainės lankytojus, iš kurių miestų mūsų svetainė lankoma, kiek dažnai lankytojai prisijungia, kokią naršyklę naudoja, kokiu svetainės turiniu domisi, kokiuose įrenginiuose svetainė skaitoma ir pan.

Šią informaciją renkame naudodami „Google Analytics“ įrankius, kurie leidžia fiksuoti ir analizuoti, kaip svetainės lankytojai naudojasi svetaine. Daugiau apie „Google Analytics“ ir informaciją, kurią šie įrankiai leidžia rinkti, galite sužinoti čia. Jeigu norite, kad šie duomenys nebūtų fiksuojami, galite panaudoti „Google Analytics“ atsisakymo naršyklės papildinį.

Teisinis pagrindas tvarkyti šiuos duomenis – mūsų teisėti interesai tobulinti svetainę ir gerinti mūsų komercinės informacijos pasiekiamumą.

 

Slapukai

Slapukas yra nedidelis tekstinis elementas, kurį interneto svetainė išsaugo Jūsų kompiuteryje ar mobiliajame įrenginyje, kai apsilankote svetainėje. Tai leidžia svetainei tam tikrą laiką prisiminti Jūsų veiksmus ir nustatymus (pavyzdžiui, kalba, raidžių dydžiai ir kiti vaizdo nustatymai) tam, kad Jums nereiktų kaskart jų įvesti pakartotinai apsilankius svetainėje ar naršant po jos atskirus tinklapius.

Mūsų svetainėje naudojamų slapukų rūšys:

  • griežtai privalomi slapukai, kurie užtikrina tam tikrų svetainės paslaugų veikimą;
  • be šių slapukų, kai kurios svetainės funkcijos gali veikti blogiau arba išvis neveikti;
  • analitiniai slapukai, kurie padeda rinkti informaciją apie svetainės naudojimą (žr. „Svetainės lankomumo duomenys“);
  • funkciniai slapukai, kurie leidžia svetainei įsiminti Jūsų pasirinkimus ir pateikti patobulintas bei labiau Jūsų poreikiams pritaikytas funkcijas;
  • reklaminiai slapukai, kurie naudojami tam, kad Jums būtų rodoma įdomesnė ir Jūsų interesus labiausiai atitinkanti reklama, taip pat tam, kad tos pačios reklamos parodymų svetainėje skaičius būtų ribojamas; šios rūšies slapukai gali būti naudojami ir reklamos kampanijos veiksmingumui matuoti.

Jei pageidaujate, galite kontroliuoti ir (arba) ištrinti slapukus. Išsamesnė informacija pateikiama adresu aboutcookies.org arba allaboutcookies.org. Galite ištrinti visus Jūsų kompiuteryje jau esančius slapukus, o daugumą naršyklių nustatyti taip, kad slapukai nebūtų įrašomi Jūsų įrenginyje.
Informuojame, kad tokiu atveju Jums gali reikėti rankiniu būdu pakeisti kai kurias parinktis kaskart, kai lankysitės interneto svetainėje, o kai kurios paslaugos ir funkcijos gali neveikti.

Slapukai naudojami tik gavus Jūsų sutikimą.

 

Kandidatų duomenys

Jums kandidatuojant į darbuotojo ar kitą (pvz., praktikanto) poziciją mūsų bendrovėje, Jūsų pateiktus asmens duomenis (vardą, pavardę, el. pašto adresą, tel. nr.), įskaitant duomenis, nurodytus pridedamame gyvenimo aprašyme, motyvaciniame laiške, pateiktus susitikimo metu ir kt., saugosime bei tvarkysime tam, kad įvertintumėme Jūsų kandidatūrą į konkrečią poziciją, vykdytumėme atrankos procedūras ir, prireikus, teiktumėme Jums pasiūlymus užimti pareigas ar atlikti praktiką.

Šių duomenų tvarkymo teisinis pagrindas – būtinybė siekti mūsų teisėto intereso parinkti suinteresuotus, kvalifikuotus ir konkrečiai pozicijai tinkamiausius asmenis.

 

Tiesioginė rinkodara

Jeigu užsisakote mūsų naujienlaiškį (pvz., rinkos apžvalgas), Jūsų pateiktus asmens duomenis (vardą, pavardę, el. pašto adresą, tel. nr.) naudosime naujienlaiškių ar rinkodaros pranešimų apie mūsų ir/ ar mūsų partnerių veiklą ir paslaugas siuntimui.

Kai svetainėje užsisakote naujienlaiškius, Jūsų asmens duomenų teisinis pagrindas yra Jūsų sutikimas, kurį bet kada galite atšaukti.

 

KIEK LAIKO SAUGOME JŪSŲ ASMENS DUOMENIS

 

Slapukų pagalba surinkti asmens duomenys tvarkomi ne ilgiau negu 3 metus, tačiau kai kurie slapukai Jūsų įrenginyje išsaugomi tik 24 valandas ar trumpesnį laikotarpį arba išvis nerenka Jūsų asmens duomenų.

Asmens duomenys, pateikti kandidatuojant į darbo ar kitas pozicijas mūsų bendrovėje, saugomi 1 metus.

Tiesioginės rinkodaros tikslu surinktus ir tvarkomus asmens duomenis galime tvarkyti tol, kol atšaukiate savo duotą sutikimą.

 

KAM PERDUODAME JŪSŲ ASMENS DUOMENIS

 

Jūsų asmens duomenis perduodame arba prieigą prie jų suteikiame:

  • mūsų informacinių technologijų paslaugų teikėjams, pvz., talpinimo paslaugų teikėjams, naujienlaiškių siuntimo paslaugų teikėjams ir kt.;
  • profesionalias paslaugas teikiantiems konsultantams, pvz., audito įmonėms, įdarbinimo paslaugų teikėjams, teisininkams ir kt.;
  • svetainės turinio rinkodaros, reklamos kampanijų priežiūros paslaugų teikėjams;
  • svetainės lankomumo ir kitų analitinių duomenų rinkimo ir tvarkymo paslaugų teikėjams, pavyzdžiui, „Google LLC“ (Google LLC yra įrašyta į ES ir JAV Privatumo skydo sistemos dalyvių sąrašą, kas patvirtina, kad šis tiekėjas tinkamai laikosi ES reikalaujamų duomenų apsaugos standartų);
  • valstybinėms institucijoms, pareigūnams ar teismams, kai to reikalauja teisės aktai.

Perduodami Jūsų asmens duomenis visais atvejais siekiame, jog mūsų vardu veikiantys duomenų tvarkytojai užtikrintų tinkamą asmens duomenų apsaugą ir teisės aktų laikymąsi.

 

KOKIAS TEISES TURITE

 

Susisiekę su mumis el. paštu info@agrorodeo.lt, turite galimybę prašyti pasinaudoti teise:

  • susipažinti su tvarkomais Jūsų asmens duomenimis;
  • prašyti ištaisyti Jūsų asmens duomenis;
  • prašyti ištrinti Jūsų asmens duomenis;
  • jei taikytina, atšaukti sutikimą leisti tvarkyti Jūsų asmens duomenis.

Kai kuriais atvejais Jūs galite prašyti apriboti Jūsų asmens duomenų tvarkymą arba nesutikti, kad būtų tvarkomi Jūsų asmens duomenys, taip pat pasinaudoti teise į duomenų perkeliamumą.

Jūs taip pat turite teisę pateikti skundą priežiūros institucijai. Lietuvoje skundą pateikti galite Valstybinei duomenų apsaugos inspekcijai, L. Sapiegos g. 17, 10312 Vilnius, www.vdai.lrv.lt, el. paštas ada@ada.lt.

 

PRIVATUMO POLITIKOS PAKEITIMAI

 

Ši privatumo politika gali būti keičiama bet kuriuo metu. Jeigu ši privatumo politika bus pakeista, apie tai Jus informuosime savo svetainėje www.agrorodeo.lt/privatumo-politika/, kurioje taip pat rasite naujausią privatumo politikos versiją.